У переддень Дня Незалежності України кропивничани вшанували пам’ять загиблих Героїв

П'ятниця, 23 серпня 2019 21:13

Сьогодні, 23 серпня, з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, на Меморіальному комплексі «Фортечні вали» кропивничани поклали квіти до Вічного вогню та Алеї Слави Героїв АТО.

Напередодні головного свята України - Дня Незалежності, у День Державного Прапора України, який став справжнім символом боротьби за вільну суверенну Україну, тут, на Меморіалі Слави мужніх синів своєї держави, громадськість Кропивницького зібралася, щоб віддати шану усім, хто, захищаючи рідну землю, поліг смертю хоробрих.

Вічний вогонь біля Матері-Вітчизни – це вогонь скорботи і гордості, вогонь пам’яті і шани героям, які загинули за мирне майбутнє своєї країни.

Цього дня поклали живі квіти і вклонилися сучасним українським Героям  представники обласної та міської влади, родини воїнів, бойові побратими, військовослужбовці гарнізону, молодь, школярі міста.

Пам’ять загиблих кропивничан. що загинули за свободу свого народу у російсько-українській війні вшанували і на усіх цвинтарях обласного центру, у тому числі на Алеї Почесних військових поховань Рівнянського кладовища, де сьогодні виконується реконструкція.

Пам'ятаймо: той, хто захищає свою землю - завжди перемагає! Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона — запорука нашої перемоги!

 

Усі новини