У ногу з часом: кропивницька бібліотека-філія № 21 закликає слухати «Відкриту книгу»

Четвер, 30 січня 2020 11:14

Від сьогодні, 30 січня,  бібліотека-філія №21 Центральної міської бібліотечної системи Кропивницького запускає власний подкаст «Відкрита книга».

У бібліотеці обіцяють, що новина буде цікавою шанувальникам книги. Тут можна знайомитися із актуальними новинами літературного світу,  слухати аудіокниги, долучатися до їх  обговорення разом із авторами

Для тих, хто ще не знайомий з таким неологізмом, подкастом називають збірку серійних аудіофайлів об’єднаних однією темою, або ж метою і це є надзвичайно зручний спосіб мати під рукою великий обсяг потрібної інформації, зосереджений в одному місці.

Як повідомили в бібліотеці – філії №21. першим гостем подкасту стане автор книги «Війна, якої не було», доброволець батальйону «Дніпро-1» Роман Зіненко, с а перший епізод буде доступним для слухачів від 14.00  30 січня на SoundCloud (https://soundcloud.com/j3e2hxqj8ea5/anons-podkastu-vdkrita-kniga) або CastBox: (https://castbox.fm/vb/225413259). В озвученні сюжету взяла участь актриса академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Кропивницького Олена Темченко.

Авторами і натхненниками новітнього проекту стали працівники бібліотеки-філії №21.

- Діставайте ваші ґаджети з кишень, робіть гучніше і слухайте перший епізод «Відкритої книги».  Пориньте разом із нами  у світ, де пригоди і фантастика оживають. І нехай перед вами завжди буде відкрита книга, – запрошують бібліотекарі.

Усі новини