У міській раді шукають реальні можливості запровадження монетизації пільгових перевезень у Кропивницькому

Понеділок, 21 травня 2018 11:43

Минулого тижня у міській раді Кропивницького відбувся конкурс між перевізниками за право обслуговувати міські маршрути. Про це під час щотижневої апаратної наради повідомив заступник міського голови Олександр Мосін. Посадовець зауважив, що не всіх було допущено до участі в конкурсі, і не всі отримали маршрути, зважаючи на той факт, що в умовах конкурсу були додаткові вимоги.

- Зважаючи на те, що ми повинні визначитись стосовно монетизації пільгових перевезень, я прошу управління транспорту посилити роботу з підготовки всіх необхідних документів, аналітичних матеріалів, розрахунків, щоб і ви, і наш фінансовий, соціальний блоки могли аргументовано пояснювати громадським активістам, депутатам, експертам нашу позицію, позицію перевізників, - зазначив Олександр Мосін. - Ви відвідуєте зараз обласні центри, автопідприємства, тому в результаті, ми повинні видати аргументовану модель, проект, який реальний для громадського транспорту Кропивницького і фінансових можливостей місцевого бюджету.

Заступник міського голови наголосив, що рішення щодо монетизації пільгових перевезень повинно прийматись без популізму, нагнітання ажіотажу і всіляких маніпуляцій.

- Патріотично кричати можуть всі, а забезпечувати перевезення щодня цілого міста повинні ми, - зазначив Олександр Мосін.

Усі новини