У міській раді обговорили склад робочої групи з питань нетактовної поведінки водіїв маршрутних таксі

Середа, 26 липня 2017 17:27

Сьогодні, 26 липня, секретар міської ради Андрій Табалов провів другу робочу нараду з керівниками підприємств-перевізників щодо нетактовної поведінки водіїв маршрутних таксі у Кропивницькому.

Під час зустрічі були розглянуті пропозиції щодо складу та кількості членів майбутньої робочої групи, яка розглядатиме конфліктні ситуації, пов’язані із невідповідною поведінкою водіїв маршруток. Також під час наради обговорили кандидатури, що входитимуть до робочої групи, та медійне супроводження. Андрій Табалов зазначив, що проведення усіх засідань має бути максимально відкритим.

- Вважаю, що всі засідання мають відбуватись прозоро, щоб абсолютно будь-яка людина могла потрапити на цю комісію або могла ознайомитись з її роботою, взагалі станом речей у цьому напрямку в нашому місті, - наголосив Андрій Табалов. - На мою думку, це правильний крок, а наскільки буде результативною робота комісії покаже час.

Уже завтра всі пропозиції секретаря міської ради щодо створення робочої групи за його підписом будуть передані міському голові, який і надав доручення створити таку комісію.

Усі новини