У міській раді Кропивницького засідання усіх постійних депутатських комісій транслюватимуться “on-line”

Середа, 25 січня 2017 17:04

Сьогодні, 25 січня, відбулося перше засідання постійної депутатської комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища під орудою нового голови – Олександра Шамардіна.

Олександр Шамардін відповідально організував діяльність комісії, до якої прикута чи не найбільша увага засобів масової інформації і громадськості.

З ініціативи голови комісії у соціальній мережі Facebook створена спеціальна сторінка постійної депутатської комісії, де анонсується розклад засідань та порядок денний. Крім того, вчора, 24 січня, під час прес – конференції секретаря міської ради Андрія Табалова представники засобів масової інформації звернули увагу, що не всі засідання постійних комісій транслюються в режимі он-лайн. Тоді секретар міської ради порадив Олександру Шамардіну звернути увагу на критику і висловив переконання, що новий голова зможе належним чином організувати роботу комісії.

А вже сьогодні усі охочі слідкували за ходом розгляду питань з регулювання земельних відносин на моніторах своїх комп’ютерів – реалізована ще одна ініціатива Олександра Шамардіна.

До депутатської комісії звернувся тренер спортивного клубу "Борець" Євген Скирда з проханням віднайти можливість виділити у Кропивницькому земельну дiлянку під будiвництво приміщення клубу.

- Сьогодні близько 120 дітей займаються в орендованому залi, а це додаткові видатки - відзначив Євген Скирда. - У нас є кошти для будiвництва, нам потрiбна добра воля міської ради на видiлення земельної дiлянки.

Тренер повідомив, що під будівництво необхідна земельна ділянка площею чотири сотих, але, враховуючи зручність для дітей обласного центру, земля має бути не у віддалених мікрорайонах міста.

Комісія направила заяву Євгена Скирди на опрацювання до профільного управління міської ради. Загалом члени комісії розглянули на сьогоднішньому засіданні 40 питань з регулювання земельних відносин.

Усі новини