У міській раді Кропивницького вітали найкращих працівників сфери побуту

П'ятниця, 17 березня 2017 16:37

Сьогодні, 17 березня, у міській раді Кропивницького кращих працівників підприємств побутового обслуговування населення міста вітали із профісійним святом. В урочистостях взяв участь начальник управління по сприянню розвитку торгівліі та побутового обслуговування населення міської ради Сергій Горбовський.

- Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята і найщиріші побажання добра, здоров’я та щастя, - відзначив у вітальному слові Сергій Горбовський. - Сфера послуг сьогодні надзвичайно різноманітна, без неї не можливо уявити сучасне життя. В галузі побуту працюють фахівці, що добре знають і люблять свою справу, які докладають максимум зусиль, щоб зробити сервіс надійним і якісним.

За високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Подякою управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради Кропивницького нагороджено колектив салону краси “Едем”, керівник Владислав Чубенко.

Всього, з нагоди професійного свята, 12 кращих працівників підприємств побутового обслуговування населення Кропивницького отримали заслужені відзнаки.

Усі новини