У міській раді Кропивницького вдруге не відбулося засідання постійної депутатської комісії через відсутність кворуму

Середа, 22 березня 2017 16:21

Сьогодні, 22 березня, у міській раді Кропивницького мало відбутися черговове засідання постійної депутатської комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. Але його проведення зірвалося через відсутність кворуму.

Це вже друге засідання, коли комісія не може приймати рішення через відсутність необхідної кількості депутатів. Цього разу взяти участь в засіданні змогли три представники депутатського корпусу: голова комісії – Олександр Шамардін та депутати Анатолій Ларін і Вадим Дрига.

Олександр Шамардін звернув увагу, що робота в комісії є невід’ємною складовою депутатської діяльності, а кожен депутат має бути відповідальним перед своїми виборцями. Адже без необхідного кворуму постійна депутатська комісія не може приймати рішення, а це означає, що десятки нагальних питань з регулювання земельних відносин, на вирішення яких очікують мешканці міста, знову можуть бути відтерміновані для розгляду на сесії міської ради.

Щоб не підводити мешканців обласного центру, члени комісії доручили начальнику управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Родіону Владову все ж готувати нагальні земельні питання, які пройшли процедуру публічного оприлюднення на офіційному сайті міської ради для включення до порядку денного міської ради.

- Ми також запропонуємо депутатському корпусу міської ради обговорити зміни до Регламенту міської ради, якими посилити відповідальність кожного депутата за роботу в постійних комісіях, - наголосив Олександр Шамардін.

Усі новини