У міській раді Кропивницького розпочалася підготовка до чергової, одинадцятої сесії

Понеділок, 26 лютого 2018 15:19

У міській раді Кропивницького завершила свою роботу десята сесія і розпочалася підготовка до чергової, одинадцятої сесії. За оцінкою міського голови Андрія Райковича, це був затяжний марафон, але вдалося прийняти низку рішень з ключових програм соціально-економічного розвитку міста, які дозволяють обласному центру розвиватися, особливо в комунальній, транспортній та будівельній сферах.

Андрій Райкович звернув увагу усіх керівників виконавчих органів щодо неухильного дотримання термінів з підготовки всіх проектних документів.

- А окремі управління ще й не виходили з програмами на розгляд депутатів. Тому всі хвости, що залишились, готуємо на чергову сесію, обов’язково! – наголосив очільник міста - Через місяць вже перший квартал завершується, а ми то двадцять днів не витримали, то якусь цифру не узгодили.

Особливу увагу міський голова приділив підготовці питань регулювання земельних відносин у Кропивницькому, розгляд яких фактично був зірваний на останньому засіданні десятої сесії міської ради. Частина депутатів не повернулися на свої робочі місця з перерви.

- Є профільна, депутатська комісія, є заявники - працюйте, запрошуйте людей на засідання земельної комісії, узгоджуйте всі проблеми, щоб люди отримали від нас аргументовану відповідь, особливо, коли мова про елементарні документи, - звернувся Андрій Райкович до керівника профільного управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. - І не затягуйте оприлюднення наступних проектів рішень апаратом ради.

Усі новини