У міській раді Кропивницького привітали з Великоднем родини загиблих Героїв АТО

Четвер, 5 квітня 2018 17:29

Сьогодні, 5 квітня, напередодні Великодня у міській раді Кропивницького вітали з прийдешнім святом родини загиблих кропивницьких Героїв АТО, військовополонених та зниклих безвісти воїнів в зоні проведення антитерористичної операції.

- З настанням Великодніх свят пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії на добро. Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного з нас ще раз замислитися над вічними цінностями, дає нам можливість наповнити свої серця любов'ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно, - зазначила у вітальному слові заступник міського голови Наталія Дзюба. - Це час, коли ми віддаємо шану всім тим, кого немає серед живих, хто залишивши нам свою любов, поринув у вічність. Складні випробовування, які сьогодні випали на долю всього українського народу, повинні об’єднати нас, зробити сильнішими, мудрішими, людянішими. Напередодні найвеличнішого християнського свята бажаю вам злагоди, сімейного затишку, міцного здоров’я та мирного неба над головою.

До сімей загиблих воїнів зі словами підтримки також звернувся єпископ Кропивницький і Голованівський  УПЦ КП Марк. Він звернувся до кожного з проханням пам’ятати про те, що життя у мирному місті можливе лише завдяки  тим, хто не побоявся віддати власне життя, щоб мільйони українців не зазнали горя війни.

Цього дня 57 сімей загиблих, військовополонених та зниклих безвісти учасників АТО отримали від міської влади Великодні паски та смачні подарунки до святкового столу.

Усі новини