У міській раді Кропивницького оголосили проміжні результати паперового голосування за проекти “Громадського бюджету - 2018”

П'ятниця, 3 листопада 2017 17:15

Сьогодні, 3 листопада, у міській раді Кропивницького відбувся проміжний підрахунок паперового голосування за проекти “Громадського бюджету - 2018”.

За інформацією координаційної ради, станом на 16 годину 02 листопада, за проекти Громадського бюджету загалом свої голоси віддали 5 217 кропивничан, з них 4 672 особи проголосували в електронному вигляді на сайті. Ще 545 кропивничан висловили свої уподобання на дільниці в приміщенні міської ради.

- Голосування триває достатньо активно: тільки за вчорашній день особисто проголосувати за свого фаворита серед проектів на дільницю прийшло 205 мешканців міста, - відзначив секретар міської ради Андрій Табалов. -   Але прикметно,  що цьогоріч громадяни більш активно голосують саме в електронному вигляді.

За результатами проміжного підрахунку паперового голосування серед великих проектів лідирує сучасний концертний комплекс місту - “Амфітеатр”. За нього віддали свої голоси 155 громадян. Друге місце серед великих проектів на поточний момент ділять між собою проекти “Здорова молодь — здорове місто” та «Реконструкція набережної річки Інгул»: За кожний з них проголосували по 87 кропивничан. Третє місце поки що за проектом “Багатофункціональний громадський простір “Зелений театр”  - 64 голоси.

Попередні результати підтримки соціальних проектів показали, що лідером на сьогодні є «Молодіжний центр молоді з інвалідністю “Сильні духом”», за який свої голоси віддали 147 кропивничан. Друге місце за проектом “Гідна робота та можливості соціалізації для людей з особливими потребами” (99 голосів). І третє місце посідає проект “Фізкультура для всіх” (89 голосів).

Серед малих проектів трійку лідерів очолює “Встановлення та облаштування глядацьких трибун на бейсбольному стадіоні “Юність” (78 голосів). Дихає лідеру у спину проект, за який  вже проголосувало 65 осіб -  “Продовження арт-інсталяції "Umbrella Sky". І третє місце на даний момент за результатами паперового голосування за “Фітнес-екомістечком на Бєляєва” (51 голос). 

- Після підрахунку бюлетенів підсумки голосування внесуть до електронної системи, - повідомив керівник управління економіки Андрій Паливода. - Після цього система знайде електронні голоси, які дублюють паперові та нівелює їх.

Нагадуємо, що проголосувати за улюблений проект необхідно до 10 листопада. Віддати свій голос можна на дільниці у приміщенні міської ради Кропивницького або на офіційному сайті.

Усі новини