У Кропивницькому за кошти міського бюджету забезпечили телевізійними тюнерами одиноких громадян

П'ятниця, 23 серпня 2019 14:38

Сьогодні, 23 серпня у міській раді Кропивницького мешканцям міста, що  мають статус одиноких непрацездатних громадян, вручили телевізійні тюнери.

Придбати малозабезпеченим кропивничанам цифрові приймачі запропонував міський голова Андрій Райкович. У міській раді зібрали інформацію про людей, які потребують цих електронних пристроїв, визначили їхню кількість і провели необхідні тендерні процедури. І вже сьогодні керуюча справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко вручила таку очікувану техніку людям. 

- Ми провели кілька засідань робочої групи, і дуже ретельно вивчали, кому вручити тюнери, - розповіла Альвіна Бондаренко. – Сьогодні ми раді передати приймачі тим, хто багато років пропрацював на благо нашого рідного міста і не може самостійно придбати ці пристрої, щоб мати змогу дивитися телевізійні програми.

Загалом,  цифрові приймачі отримали 183 кропивничанина. 24 пенсіонери за станом здоров’я за технікою прийти не змогли, тож  тюнери їм доставлять додому. На закупівлю техніки з міського бюджету використали 45 тисяч гривень.

Усі новини