У Кропивницькому з нагоди свята захисникам України вручили державні нагороди

Субота, 14 жовтня 2017 19:36

Відзначити День захисника України в кінотеатрі “Портал” зібрались представники обласної та міської влади, АТОвці з родинами, волонтери, активісти.

       Вітаючи вояків зі святом Дня Захисника України, міський голова Андрій Райкович побажав кожному наснаги, витримки та мужності у боротьбі із ворогом.

- В переліку державних свят День Захисника України набуло особливого значення — відзначив Андрій Райкович — повірте, що кожен кропивничанин цінує своїх захисників, які протягом всієї нашої нелегкої історії боронили власну державність та незалежність. Ми завжди були мирною нацією, але так склалося, що в нашій історії жодне покоління не прожило так, щоб не відстоювати свободу рідної землі. Я переконаний, що ми переможемо, бо ми понад усе прагнемо свободи та незалежності.

Відзнакою Президента України — медаллю “За гуманітарну участь в антиретористичній операції” міський голова нагородив волонтерів Кропивницького: Володимира Муравйова, Наталію Салімову, Юрія Чорного, Андрія Фоменка, Олександра Янчука,  Павла Кучеренка та Олександра Данілова, який багато зробив як волонтер, але зовсім нещодавно загинув, тож нагороду з рук міського голови отримала його матір.

Також, за особистий внесок у справу захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, цінним подарунком від міського голови були нагороджені учасники АТО.  Наручний годинник Андрій Райкович вручив Віталію Петрику, інспектору роти №4 батальйону Управління патрульної поліції міста Кропивницького та Дмитра Пономаренка, заступника командира військової частини А 1840.

По завершенню офіційної частини присутнім дарували свої таланти актори Кіровоградського академічного музично драматичного театру імені Марка Кропивницького та співаки Кіровоградської обласної філармонії.

Усі новини