У Кропивницькому з нагоди професійного свята відзначили кращих працівників торгівлі

Четвер, 25 липня 2019 14:53

Сьогодні, 25 липня, напередодні професійного свята - Дня працівників торгівлі, у міській раді Кропивницького вітали кращих представників торговельної галузі обласного центру.

З вітальним словом до винуватців святкової події звернувся заступник міського голови Олександр Мосін.

- Донедавна я так само, як і ви, працював на підприємстві, тому знаю у повній мірі специфіку вашої роботи, - відзначив заступник міського голови. - Наше з вами спільне завдання працювати над вдосконаленням культури виробництва, якості надання послуг. А покупець у відповідь завжди віддячить своєю посмішкою за увагу та ввічливість. З нагоди свята хочу побажати вам, щоб клієнти до вас приходили з посмішкою, і з посмішкою йшли від вас, задоволені якістю наданої послуги. Зі святом!

Олександр Мосін виконав також почесну місію і вручив працівникам закладів торгівлі міста заслужені відзнаки. Грамоту міської ради отримали: директор будівельно-господарського гіпермаркету “Епіцентр К” Євген Вознюк та завідувач магазином № 11 ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» Ольга Нечепоренко.

Теплі слова вітань на адресу працівників торгівлі цього дня пролунали і від профільного заступника міського голови Андрія Паливоди. Посадовець вручив Грамоти департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Міської ради міста Кропивницького 41-ому працівнику сфери торгівлі.

У свою чергу в.о.директора департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради Тетяна Ломова оголосила Подяку департаменту колективам: магазину № 141 ТОВ Вересень Плюс», магазину «Єва № 807» ТОВ «РУШ», магазину «Сільпо» ТОВ «Сільпо фуд» м.Кропивницький, магазину № 106 ТОВ «Вересень Плюс», магазину «Лео Кераміка» ФОП Тимченка В.С.

Насамкінець для винуватців свята пролунали вітання від вихованців дитячого дошкільного закладу “Оленка”.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13