У Кропивницькому з нагоди Дня Національної поліції України відзначили найкращих правоохоронців

П'ятниця, 6 липня 2018 16:59

Сьогодні, 6 липня, у приміщенні Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області відбулись урочистості з нагоди третьої річниці створення Національної поліції. У заході взяли участь керівники області та міста, представники усіх правоохоронних структур.

Урочистості розпочались із вшанування хвилиною мовчання загиблих правоохоронців. Програму святкового заходу продовжили привітання начальника обласного управління Нацпoліції пoлкoвника пoліції Рoмана Кoзьякoва, виступи поважних гостей та вручення відзнак.

Подяку міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького за зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю в місті Кропивницькому, зміцнення правопорядку та з нагоди Дня Національної поліції України отримали: оперуповноважений сектору розкриття злочинів проти власності відділу кримінальної поліції Кропивницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, капітан Віталій Романюк та старший оперуповноважений сектору кримінальної поліції Кіровоградського районного відділення поліції Кропивницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, капітан Антон Степаненко.

- Від імені міського голови та всієї громади міста вітаю вас з молодим професійним святом української поліції. Співпраця міської влади із Національною поліцією завжди продуктивна, у досягненні спільних цілей ми завжди є вашими партнерами, - наголосив заступник міського голови Олександр Мосін. - Завдання, які ставить перед нами керівництво держави і міста, ми спільно реалізовуємо за допомогою міських програм “Безпечне місто” та підтримки правоохоронних органів, які спрямовані на забезпечення порядку в обласному центрі. Від щирого серця вітаю вас і бажаю вам професійного зростання та всього найкращого.

Усі новини