У Кропивницькому вп’яте відзначили щорічне свято Кущівки

Середа, 16 жовтня 2019 17:05

Мешканці Кущівки традиційно, вже вп’яте, відзначили свято свого мікрорайону. Сотні людей, родинами, з дітьми зібралися 13 жовтня, у переддень Дня захисника України, на території загальноосвітньої школи №30.

Сонячний настрій, тепла погода, цікаві і різноманітні розваги, ігри, конкурси створили святковий настрій для жителів одного із найстаріших мікрорайонів Кропивницького.

Родзинкою свята стали виступи вокальних колективів з музичних шкіл  №1 імені Нейгауза  та №4.

- За п’ять років зроблено чимало, все – завдячуючи вашій вірі та підтримці, шановні мешканці Кущівка, - відзначив у своєму вітальному слові ініціатор свята депутат міської ради Кропивницького Сергій Кріпак. – На Кущівці освітлені вулиці, на території мікрорайону з’явилися сучасні спортивні майданчики, відремонтована спортивна зала в школі, а в планах  ще більше добрих справ, бо разом – ми зможемо більше.

Не залишили байдужими учасників свята і виступи спортивних колективів, військово-патріотичних об’єднань та, звичайно, учнів ЗОШ №30.

- Таке свято ми проводимо вже не вперше, і щороку кількість гостей збільшується. І з року в рік ми стаємо кращі, бо об’єднує нас – рідна Кущівка, - додає мешканка мікрорайону Олена.

Усі новини