У Кропивницькому воїни – інтернаціоналісти отримають матеріальну допомогу від міської влади

Вівторок, 12 лютого 2019 15:41

У Кропивницькому сім’ї загиблих учасників бойових дій в Республіці Афганістан отримають від міської влади грошову допомогу Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради під час свого засідання сьогодні, 12 лютого.

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, за поданням громадських організацій, 6 сімей загиблих учасників бойових дій в Республіці Афганістан отримають грошову допомогу від міської влади по 5 тисяч гривень кожна. Також матеріальну допомогу у розмірі 5 тисяч гривень отримають сім’ї загиблих учасників антитерористичної операції на сході країни: Юрія Олефіренка та Сергія Коновалова. Чоловіки також були учасниками бойових дій в Республіці Афганістан:

Крім того, грошову допомогу отримають 68 учасників бойових дій на території інших держав у розмірі одна тисяча гривень кожному на загальну суму 68 тисяч гривень.

Відповідно до прийнятого рішення, відділ бухгалтерського обліку міської ради Кропивницького має виплатити матеріальну допомогу 76 особам на загальну суму 108 тисяч гривень за рахунок коштів, передбачених для допомоги до свят ветеранам війни та праці.

Усі новини