У Кропивницькому відзначили кращих працівників ОКВП “Дніпро-Кіровоград”

Четвер, 24 травня 2018 17:26

Сьогодні, 24 травня, у приміщенні академічного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького відбулися урочистості з нагоди 125-ої річниці водопостачанню міста. Привітати зі святом працівників ОКВП “Дніпро-Кіровоград” завітали на захід керівники області та міста.

- Будівництво водогону розпочалось саме з обласного центру, і значна його частина теж розташована саме у Кропивницькому, - зазначив у вітальному слові заступник міського голови Олександр Мосін. - Ми всі добре знаємо цінність води, оскільки коли її не стає, в місті виникають значні проблеми. Тому ваша щоденна робота на користь громади надзвичайно важлива. Від імені міського голови, виконавчого комітету і всього депутатського корпусу щиро вітаю вас з ювілеєм, бажаю втілити всі ваші проекти у життя і прийміть від усієї громади міста велику подяку за ваш труд.

Олександр Мосін виконав також почесну місію і вручив відзнаки кращим працівникам водогону. За особистий внесок у забезпечення стабільної роботи підприємства, високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди 125-ї річниці водопостачання міста Грамоту міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького отримав Роман Ілик - генеральний директор обласного комунального виробничого підприємства „Дніпро-Кіровоград”.

Подяки міської ради та виконавчого комітету оголошено:

  1. Олександру Бежануці - водієві автотранспортних засобів автотранспортного цеху служби головного механіка Кропивницького водопровідно-каналізаційного господарства обласного комунального виробничого підприємства „Дніпро-Кіровоград”
  2. Ванді Зубенко - провідному інженеру інспекції з водокористування та промислового водовідведення обласного комунального виробничого підприємства „Дніпро-Кіровоград”
  3. Валентині Єременко - директору комунального підприємства „Кіровоградводоканал” за період з 1999 по 2003 роки та з 2003 по 2011 роки
  4. Анатолію Левченку - слюсарю-ремонтнику цеху з ремонту механічного устаткування служби головного механіка Кропивницького водопровідно-каналізаційного господарства обласного комунального виробничого підприємства „Дніпро-Кіровоград”
  5. Павлу Левченку - водієві автотранспортних засобів автотранспортного цеху служби головного механіка Кропивницького водопровідно-каналізаційного господарства обласного комунального виробничого підприємства „Дніпро-Кіровоград”
  6. Галині Сироті - провідний інженер виробничо-технічної служби Кропивницького водопровідно-каналізаційного господарства обласного комунального виробничого підприємства „Дніпро-Кіровоград”

Усі новини