У Кропивницькому ветерани – визволителі міста отримали від міської влади матеріальну допомогу

П'ятниця, 6 січня 2017 00:00

Сьогодні, 6 січня, напередодні визволення міста із нацистської окупації, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, його заступник Наталія Дзюба та керуючий справами виконавчого комітету Альвіна Бондаренко відвідали ветеранів війни, які брали участь у військовій операції, яка тривала протягом 5 – 8 січня 1944 року.

У Кропивницькому зараз проживають п'ятеро ветеранів-визволителів: Катерина Костянтинівна Бодялова, Іван Васильович Братушко, Валентина Семенівна Долженко, Марія Петрівна Майданюк, Раїса Петрівна Микуленко. Посадовці щиро привітали кожного зі святом, низько вклонилися подвигу сивочолих ветеранів і вручили грошову допомогу у розмірі одна тисяча гривень, квіти та пакунки зі смаколиками до різдвяного столу. Цього дня також троє ветеранів отримали Почесну грамоту міської тади та виконавчого комітету.

- Ми великий народ, бо ми пам’ятаємо і бережемо свою історію і піклуємося про тих, хто пережив страхіття Другої світової, - відзначив Андрій Райкович у розмові з визволителькою Марією Петрівною Майданюк. – Для нас надзвичайно важливими є ваші спогади про ті часи, тож живіть ще довго у здоров’ї. А Різдво – якраз така нагода, щоб побажати Вам всього найкращого і запевнити, що міська влада завжди готова прийти на допомогу у вирішенні життєвих питань.

Усі новини