У Кропивницькому триває «Медовий ярмарок»

П'ятниця, 18 серпня 2017 13:30

Сьогодні, 18 серпня, на площі перед міською радою триває святковий ярмарок, присвячений Спасу та Дню пасічника. Організатори солодкого Медового ярмарку — управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради.

Цього дня до Кропивницького з’їхалися пасічники та пекарі з усієї області. Свою продукцію представляють 25 товаровиробників, які привезли до обласного центру усі сорти меду, смаколики з маком та родзинаками, хлібобулочні вироби та фрукти. На ярмарку також можна придбати різноманітні плетені із лози вироби: кошики, столики, крісла-качалки та навіть іграшки.

Асортимент та ціни на ярмарку перевірив секретар міської ради Андрій Табалов, який пройшов торговими рядами і поспілкувався з покупцями і продавцями.

- Сьогодні на міському ярмарку свою продукцію презентують багато пасічників, - відзначив Андрій Табалов. – Тож мед на ярмарку – безпосередньо від товаровиробника: він якісний і перевірений та і ціну має привабливу. А ще, досвідчені пасічники можуть розказати багато цікавого і корисного про продукти бджільництва.

Запрошуємо кропивничан та гостей міста відвідати “Медовий ярмарок” та придбати високоякісну продукцію за цінами товаровиробника.

Усі новини