У Кропивницькому школярі продовжують розгадувати архітектурні ребуси квесту

Четвер, 7 червня 2018 11:49

Гарна традиція започаткована у Кропивницькому: наприкінці весни - на початку літа тут проводиться пішохідного пізнавальний, розважально-просвітницький квест для школярів на знання архітектурної спадщини міста Кропивницького “Подорож вулицями старого міста”, .

Цього разу у квесті, який відбувся 05 червня склад учасників значно розширився: до інтелектуальних змагань долучилися відразу два класи колегіуму - 6-Б та 6-В, які склали один одному сильну конкуренцію.

Працівники бібліотеки для юнацтва ім. Євгена Маланюка (вул. Дворцова, 15/6) провели коротку оглядову екскурсію будівлею та стали ведучими квесту.

За дотриманням правил спостерігали розробники квесту - спеціалісти відділу з охорони культурної спадщини управління містобудування та архітектури Міської ради міста Кропивницького.

Підсумком квесту стало визначення переможців, нагородження солодкими призами та грамотами, а також символічна передача квесту до інших двох класів колегіуму.

До квесту вже активно залучаються небайдужі містяни, батьківські комітети шкіл міста та учні, які готові підтримувати ідею цікавого проведення дозвілля для дітей у дні літніх шкільних таборів.

Усі новини