У Кропивницькому презентуватиме свою діяльність Клуб молодих бібліотекарів

Середа, 14 листопада 2018 11:03

Відкриття клубу відбудеться 15 листопада в приміщенні центральної міської бібліотеки за адресою: площа Дружби народів, 6. Початок заходу – о 10.00.

- Метою створення Клубу, передусім, є популяризація бібліотечної професії, розкриття потенційних можливостей молодих фахівців, - відзначила директор МЦБС Світлана Тимків. – А ще - це можливість підвищення престижу бібліотек у суспільстві, стимулювання творчої ініціативи молоді. Переконана, що робота в Клубі дозволить молодим колегам стати затребуваними і креативними, завжди мати власну думку, вміти дослухатися до досвідченіших, не боятися експериментувати. Навчить критикувати ідеї, а не людей і змінювати точку зору тільки під впливом фактів і переконливих аргументів.

Молоді бібліотекарі Вікторія Поліщук, Марія Комишан, Марина Пархоменко, Олена Холоденко, Аліна Юрченко та Інна Азима розкажуть про себе, про свої захоплення та плани на майбутнє. Крім того, в рамках презентації відкриється фотовиставка «Молоді та перспективні».

Передбачається вступ Клубу молодих бібліотекарів до Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації: а це вже можливість заявити про себе на всю країну та дієвий спосіб налагодити професійні зв’язки з колегами з інших регіонів.

Усі новини