У Кропивницькому посилять профілактичну діяльність інспекторських служб

Середа, 2 січня 2019 14:31

Про це сьогодні, 02 січня, під час апаратної наради повідомив міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Він порадив управлінню ЖКГ написати звернення до підприємства «Кіровоградгаз» з вимогою посилити контроль за газовими установками в обласному центрі.

— Ви бачите, чуєте, читаєте, скільки надзвичайних ситуацій, пов'язаних з недбалістю та недотриманням правил безпеки. В біду потрапляють цілі родини, десятки сімей, – нагадав міський голова. - Дуже велику ціну платимо за недбалість. Тому керівникам ЖЕО треба посилити контроль та не пускати невідомих людей до димоходів. Це безпека наших громадян!

Також під час апаратної наради Андрій Райкович підняв актуальну на сьогодні тему розповсюдження в місті гострих респіраторних вірусних інфекцій. Адже останні повідомлення стосовно збільшення ареалу територій, де зростає епідпоріг грипу, змушує ще раз загострити на цьому увагу і в Кропивницькому.

- Школи наразі на канікулах, але в лікувальних закладах має бути забезпечений весь обсяг профілактичних заходів, – наголосив міський голова. - Набір необхідних медикаментів повинен бути обов’язково.

Фото https://vgolos.com.ua

Усі новини