У Кропивницькому побував «Велокараван дружби Україна - Корея»

Середа, 26 липня 2017 10:10

В рамках святкувань 25-річчя встановлення дипломатичних стосунків між Україною та Республікою Корея з 24 по 30 липня по кільком містам нашої країни проїдеться «Велокараван дружби». Запросив учасників марафону завітати до Кропивницького Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Корея Лі Янг Гу.

Посла зустрічали обласні посадовці, а також міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов. Перша зустріч відбулась у стінах обласної державної адміністрації. Посадовці спілкувались понад годину, говорили про відновлення економічних стосунків між країнами, обговорювали галузі, у яких Україна та Корея могли б співпрацювати.

Урочиста зустріч марафонців відбулась біля стін ОДА. Вітаючи іноземних гостей з прибуттям на Україну, міський очільник міста Андрій Райкович зазначив, що Кропивницький — ключова територія не лише географічно, це ще й центр машинобудування, сучасної переробної промисловості. Тут б’ється енергетичне серце України.

- Кропивницький в культурному просторі — місто театралів, педагогів, художників і музикантів. Ми — місто хоробрих воїнів, захисників свободи, - зазначив Андрій Райкович. - Ми пишаємось своїми талановитими танцювальними колективами і маємо гарні спортивні традиції. Хочу зазначити, що один із почесних громадян нашого міста спортсмен — велосипедист Олександр Симоненко. Від імені депутатського корпусу, громади міста я бажаю вам цікавого, змістовного відпочинку в Кропивницькому. Ми готові до ділової співпраці і дружніх стосунків на всіх рівнях.

Гостей вітали місцеві виконавці, дивували майстерністю та навиками Кропивницькі спортсмени. Після Кропивницького «Велокараван дружби» попрямує до Миколаєва. 

Усі новини