У Кропивницькому партизани Другої світової та учасники ООС отримають від міської влади матеріальну допомогу

Вівторок, 13 серпня 2019 20:21

У Кропивницькому з нагоди відзначення Дня партизанської слави п’ятеро ветеранів Другої світової війни отримають від міської влади матеріальну допомогу по п’ять тисяч гривень кожному, на загальну суму  25 тисяч гривень. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради на своєму засіданні сьогодні, 13 серпня.

Крім того, до Дня Незалежності України з міського бюджету буде надана грошова допомога 65 членам сімей загиблих, військовополонених та зниклих безвісти учасників АТО: кожному по 2 тисячі гривень, на загальну суму в 130 тисяч гривень.

А 42 учасники операції об’єднаних сил, які є мешканцями міста Кропивницького отримають по 3 тисячі гривень допомоги, на загальну суму 126 тисяч гривень.

Матеріальна підтримка також чекає на 85 кропивничан, яку вони зможуть використати на вартісне лікування, придбання харчових продуктів, поховання близьких родичів та як підтримку постраждалим внаслідок пожежі на загальну суму в 82, 6 тисяч гривень. Ще 83-є містян, що опинилися в скрутних життєвих обставинах отримають від міської влади допомогу на загальну суму в 80, 6 тисяч  гривень.

Усі новини