У Кропивницькому облаштовано шість опорних пунктів міської дружини

Вівторок, 20 лютого 2018 15:00

Про роботу міської дружини сьогодні, 20 лютого, прозвітував її керівник Валерій Федоров.

За його словами, станом на 15 лютого 2018 року у міській дружині функціонує 6 дільниць “Громадського пункту охорони правопорядку” та оперативне відділення у складі 5-ти осіб.

Валерій Федоров повідомив, що на даний час особовий склад Міської дружини нараховує 18 осіб. Дружинники оперативного відділення спільно з працівниками управління транспорту та зв’язку міської ради, управлінням захисту прав споживачів здійснили близько 718 рейдів та перевірок. Допомагали у проведенні заходів спеціалізованої інспекції та управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення.

- За останній рік пункти охорони правопорядку були повністю укомплектовані меблями, придбаний біотуалет для дружинників, які цілодобово несуть службу на Фортечних Валах, зберігаючи громадський прядок та комунальне майно меморіального комплексу, - зазначив керівник міської дружини. - Заново була розроблена та затверджена Комплексна програма діяльності міської дружини, а для особового складу придбано нову форму.

Валерій Федоров звернув увагу, що одним із почесних зобов’язань дружинників є охорона Алеї Почесних поховань на Рівнянському кладовищі. Також він додав, що в перспективі штат міської дружини планується збільшити до 24 осіб.

Усі новини