У Кропивницькому нова комунальна техніка активно долучилася до розчищення доріг від снігу та льоду

Четвер, 9 лютого 2017 09:34

Комунальна снігочисна техніка працює на розчистці вулиць обласного центру у повній відповідності із заздалегідь складеним планом. Про це повідомив директор комунального підприємства «Універсал 2005» Віктор Панішко.

За його словами усю ніч, 9 лютого, на вулицях міста працювали два ЗІЛ-и та 2 МАЗ-и, які здійснювали посипку доріг сумішю «відсів-сіль». Розчищення та розширення проїжджої частини грейдером та трактором здійснювалось по вулицях Євгена Тельнова, Юрія Коваленка, Генерала Жадова, Космонавта Попова, Вокзальній та по проспекту Університетському. Впродовж ночі також працювали 5 тракторів, які звільняли від снігу вулиці Євгена Тельнова, Вокзальну, Юрія Коваленка, Велику Перспективну, Преображенську, Гоголя, Маланюка, Шевченка, Єгорова, Куроп'ятникова, провулок Фортечний та площу Дружби Народів

Вдень робота комунальників продовжується за встановленим графіком. Продовжуватиметься часткова посипка вулиць міста протиожеледною сумішю. Комунальна техніка розчищатиме пішоходні переходи по вулицях Вокзальній, Євгена Чикаленка, Острівській, Великій Пермській, Шевченка, по провулках Училищному та Василівському, вздовж проспекту Винниченка.

Усі новини