У Кропивницькому назвали імена найсильніших юних скелелазів міста

Вівторок, 1 жовтня 2019 08:44

У Кропивницькому змагалися за звання найспритніших скелелазів: обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді гостинно прийняв учасників  відкритого чемпіонату міста.

У змаганнях, організованих за співпраці управління молоді та спорту міської ради Кропивницького, комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді», обласного альпіністського центру, Федерації альпінізму і скелелазіння України та обласного відділення Національного олімпійського комітету України, взяли участь 62 вихованці КДЮСШ № 1, альпіністського і туристичних центрів Кропивницького, Олександрії та Пантаївки Знам’янського району.

Звання чемпіонів міста в лазінні на швидкість серед юнаків та дівчат у різних вікових групах завоювали кропивничани: Максим і Олексій Луценки, Валерія Прошаченко, Євгенія Рижко та олександрійські скелелази Максим Гриценко і Дар’я Прилепіна.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами, медалями та призами від організаторів. Окремо були відзначені наймолодші учасники чемпіонату Матвій Смериченко (2013 р. н.) і Юлія Черчел (2011 р. н.).

Готували спортсменів до змагань тренери: Микола Побережець, Сергій Побережець, Сергій Ізмайлов та Володимир Дьячков.

Усі новини