У Кропивницькому назвали імена лауреатів щорічного конкурсу «Молода людина року – 2021»

Середа, 23 червня 2021 14:08

Сьогодні, 23 червня, напередодні відзначення Дня молоді, у Кропивницькому оголосили результати міського конкурсу "Молода людина року".

Престижний у молодіжному середовищі конкурс в обласному центрі  проводиться вже вшосте. Таким чином міська влада  відзначає тих, хто своєю наполегливою  працею роблять рідне місто інвестиційно привабливішим, комфортнішим, хто примножує славу та добробут Кропивницького.

Кропивницький міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Олег Колюка цього дня виконали почесну місію - вручили заслужені відзнаки переможцям цьогорічного конкурсу.

У номінації «Молодий захисник України» за мужність і відвагу,  виявлені у захисті державних інтересів і територіальної цілісності України дипломом міського конкурсу “Молода людина року” нагороджений Іван Борщенко, солдат Збройних Сил України.

За особисту мужність та високий духовний і фізичний потенціал диплом міського конкурсу “Молода людина року” в номінації «Сила духу» вручений Вікторії Сємідєтній, члену збірної команди області інваспорту з плавання.

Дипломом в номінації «Молодий волонтер року» нагороджена Катерина Колтунова, засновниця громадського простору «Krop:Hub».

Перемогу в номінації «Молодий науковець року» здобула Тетяна Штець, викладач Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті.

Лауреатом конкурсу в номінації «Молодий працівник промислової галузі» став Олександр Завітренко, менеджер Товариства з обмеженою відповідальністю «ОЕЗ Градолія»

Дипломи в номінації «Молодий підприємець року» цього річ отримали відразу двоє претендентів:  Олена Глініста, засновниця проєкту «Банк Речей» та бренду «Food4you» та Володимир Кравчу -  ресторатор, засновник та власник кав’ярень.

У номінації «Відкриття року в області фізичної культури і спорту» перемогла Наталія Конюх, вихованка відділення таеквон-до ITF  спортивної школи № 2.

А в номінації «Відкриття року в області культури і мистецтва» нагороду отримав Михайло Солонченко, студент Кропивницького музичного фахового коледжу.

Усі новини