У Кропивницькому назвали будинки з найкращим благоустроєм

Вівторок, 11 вересня 2018 19:48

Сьогодні, 11 вересня, виконавчий комітет міської ради Кропивницького затвердив перелік переможців міського огляду-конкурсу на кращий благоустрій багатоквартирних та приватних будинків.

За підсумками конкурсу у номінації “Кращий благоустрій багатоквартирних будинків” переможцями визнано:

І місце здобув будинок по вулиці Перемоги №22, який перебуває на балансі ЖЕО №1;

ІІ місце вибороли мешканці будинку по вулиці Архангельська, 11, балансоутримувачем якого є ОСББ “Будинок на Архангельській”:

ІІІ місце за будинком №22 по вулиці Маланюка. Будинок перебуває на балансі ОСББ “Маланюка 22”.

Переможцем у номінації “Кращий благоустрій будинків приватного сектора” на території Подільського району визнано будинок №4 по вулиці Сугокліївська, власником якого є Алла Радченко. Будинки №142 по вулиці Бобринецький шлях (господар Надія Голубєва) та №23 по вулиці Приміській (господар Руслан Федосєєв) посіли відповідно друге і третє місце.

На території Фортечного району переміг будинок за адресою: вулиця Маяковського, 34, власником якого є Геннадій Масаликін. Друге місце за будинком №89 по вулиці Олександра Олеся (власник Олена Браженко), а третє — будинок № 57/53 по вулиці Пляжна (господар Наталія Клименюк).

Переможці у номінації “Кращий благоустрій багатоквартирних будинків” отримають грошову винагороду: за І місце — 10 000 гривень, за ІІ — 7000 гривень, за ІІІ — 4000 гривень. Заохочуючу грошову винагороду у цій номінації отримали 10 будинків, які отримають по 1000 гривень.

Переможці у номінації “Кращий благоустрій будинків приватного сектора” отримають грошову винагороду: за І місце — 4 000 гривень, за ІІ — 3000 гривень, за ІІІ — 2000 гривень. Заохочуючу грошову винагороду у цій номінації отримали також 10 будинків, власники яких отримають по 600 гривень.

Усі новини