У Кропивницькому комунальники продовжують протистояти сніговій навалі

Четвер, 12 січня 2017 17:13

Спеціалісти і техніка КП «Універсал – 2005» сьогодні, 12 січня, продовжували розчитку міських доріг від снігових заметів.

Як повідомляє керівник комунального підприємства Віктор Панішко, вночі на центральні вулиці міста для розмітання їх від снігу виїхали 6 тракторів. В таких мікрорайонах обласного центру, як Жадова, Попова, Бєляєва, Новомиколаївка, Лелеківка, Новоолексіївка для прибирання снігу було залучено 5 одиниць техніки. Ще 2 МАЗ-и виїхали на розчищення вулиць мікрорайонів Завадівка, Кущівка, Катранівка, Нова та Стара Балашівка.

На вулицю Київську для планування майданчику під складування снігу, а також для розчищення під’їздів до контейнерних майданчиків ЦНТУ, та по вулицях Андріївська, Ровенська, Шевченка, Комарова, пр-т Університетський і біля парку Перемоги було направлено навантажувач Т-156. А о 6.00 зранку на вулиці міста виїхало 5 піскорозкидувачів.

Силами державного пожежно – рятувального загону зебезпечено розчистку доріг у мікрорайоні Олексіївка по вулицях: Барболіна, Новосибірській, омській, Першій Поперечній, Українській, Профспілковій, Суворова, Глінки, Карусельній, Гранітній, Максима Бендерова, Тихій, Аксьонкіна, Курганній, провулках Ринковому, Сачному, Суворова, бульвару Межевому та на Новомиколаївці по вулицях Каніжській, белінського, Ціолковського і провулку Пешотравневому

Відгукнулись на заклик міського голови Андрія Райковича долучитись до прибирання обласного центру від снігу і місцеві підприємства, які власними силами розчистили прилеглу територію, а також надали власну техніку і задіяли працівників підприємства у прибиранні снігу на вулицях міста. Міська влада висловлює вдячність таким підприємствам:

ДП “Кіровоградський ремонтний завод”, ПАТ швейна фабрика “Зорянка”, ВАТ “Ельворті” та “Гідросила”, ПАТ “Кіровоградолія”, ТОВ “М’ясокомбінат Ятрань”, ТОВ “Кіровоградський будівельний альянс”, ПАТ НВП “Радій”, ТОВ “Кіровоградський ЗБМ №1”, ТОВ “Вікторія Феліз”, ТОВ “Протиїн-Продакшин”, ПАТ “Імперія-С”.

Усі новини