У Кропивницькому хореографічна студія «Аеліта» презентувала прем’єру новорічної казки

Понеділок, 23 грудня 2019 18:02

Два дні поспіль, 21 та 22 грудня,  у Кропивницькому, в районному будинку культури зразковий колектив-студія хореографічного мистецтва “Аеліта” успішно презентував прем’єру новорічної казки «Чарівні персні, або треба вірити в дива».

Перед початком вистави на всіх гостей чекала святкова програма, ігри та конкурси біля ялинки за участю Святого Миколая. Призи та солодкі подарунки від управління молоді та спорту міської ради Кропивницького отримали переможці конкурсу дитячих робіт «Зима в 3D».

- Передноворічна пора – час казковий. Дев’ять років поспіль ми влаштовуємо новорічні казки для дітей міста, - зазначила керівник колективу, режисер-постановник казки Олександра Ткаченко. - Цього року вистава про віру в дива та дружбу. 137 учасників колективу від найменших до старших груп показали себе справжніми акторами. Дуже приємно бачити повну залу глядачів, злагоджену роботу колективу та добрі, схвальні посмішки батьків.

Головну роль у казці – роль пана Холода феєрично виконав керівник акторської студії дитячо-юнацького клубу «Гірник» Олексій Козачинський, а разом з ним юні актори – вихованці дитячо-юнацького клубу, які вперше на одній сцені з професійними акторами мали змогу продемонструвати свої досягнення в акторському мистецтві.

Колектив студії хореографічного мистецтва “Аеліта” висловлює слова подяки районному будинку культури за надану технічну можливість реалізувати підготовку та постановку новорічного заходу.

Усі новини