У Кропивницькому готуються до відзначення весняних свят

Понеділок, 4 березня 2019 13:40

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернув увагу керівників виконавчих органів міської ради на якісну підготовку заходів в рамках відзначення святкових і визначних дат в житті українського народу.

- Першим весною ми святкуємо 8 березня, - відзначив очільник міста під час апаратної наради сьогодні, 04 березня. - У Кропивницькому вже склалася гарна традиція вітати у цей день матерів-героїнь, знаних у місті жінок, військовослужбовців, волонтерів, дружин і мам Героїв АТО. Рік 2019-й не буде виключенням, міська влада вже готується гідно привітати жінок міста.

А 9 березня - День народження Тараса Григоровича Шевченка. Міський голова  поставив завдання КП “Благоустрій”, дорожнім службам підготувати сквер та вулицю до урочистостей.

- Управління освіти, культури, прошу провести Шевченківський тиждень в школах, закладах культури міста, – запропонував Андрій Райкович -  Це ті дати, ті заходи, які з часом повинні набирати особливої сили, пам'яті, шани і національного патріотизму. Нам ці якості сьогодні необхідні, як ніколи раніше.

Усі новини