У Кропивницькому готуються до ремонту критичних ділянок доріг

Середа, 2 січня 2019 13:16

Про це сьогодні, 02 січня, під час апаратної наради заявив міський голова Кропивницького Андрій Райкович і дав завдання спеціалістам комунального сектору передбачити на це кошти. Очільник міста зауважив, що після снігопадів та дощів на дорогах міста утворилось чимало ям, а це — небезпека для водіїв та автотранспорту, у тому числі і пасажирського. Тому зараз вкрай важливо у бюджеті передбачити кошти, щоб при першій же можливості почати ремонтувати критичні ділянки.

- Звертаюсь до всіх керівників виконавчих органів, у яких заплановані будівельні і ремонтні роботи, зокрема, щоб УЯР працював ефективно, з перших днів весни тендерні процедури на придбання суміші для спецтехніки та асфальту підготувати в найкоротші терміни, – наголосив міський голова. - Це ж стосується всіх будівельних об'єктів: дороги, школи, лікарні, щоб ми в кінці року не повертали кошти. Це взагалі ганьба — не використовувати кошти в повному обсязі!

Андрій Райкович також дав завдання керівництву головного управління ЖКГ поновити роботу з планування будівництва асфальтного заводу в місті.

Усі новини