У Кропивницькому довгожителька Євдокія Вовненко зустріла своє 101 літо

Понеділок, 3 липня 2017 11:58

Кропивничанка Євдокія Вовненко відсвяткувала 01 липня свій 101-й день народження. Народилась іменинниця у 1916 році у селі Липняжка Добровеличківського району.

Після закінчення Липнязької школи вступила на курси продавців у тодішньому Кіровограді, а в 1935 році вийшла заміж. Разом із чоловіком виховала трьох дітей. 20 років Євдокія Сидорівна пропрацювала за професією у крамницях обласного центру.

На сьогоднішній день довгожителька живе разом із донькою, яка піклується про неї, і разом займаються улюбленою справою — вишиванням. Вся кімната іменинниці прикрашена барвистими рушниками. Вишивати Євдокія Сидорівна навчилась ще змалечку, так само привила любов до вишивання і своїй доньці.

Привітати іменинницю з днем народження прийшли заступник міського голови Наталія Дзюба та начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк. Гості побажали Євдокії Сидорівні довгих років життя та міцного здоров’я. У подарунок від міської влади іменинниця отримала букет квітів, цінний подарунок та одну тисячу гривень.

Усі новини