У Кропивницькому до Всесвітнього дня котиків дошкільнят учили доброті

Середа, 10 квітня 2019 15:07

Вихованці дошкільних навчальних закладів Кропивницького у Всесвітній день котиків взяли участь у Всеукраїнському занятті доброти.

Головною темою уроку для малюків, організованого і проведеного за сприяння Благодійного фонду «Happy paw» за підтримки МОН стало «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин». До участі у уроці долучились навчальні заклади з усіх областей України.

У Кропивницькому уроки доброти відбулися в ДНЗ №24 "Вогник", №46 "Краплинка", №63 "Посмішка", №37 "Ластівка" № 23 "Супутник", №69 "Кристалик", №52 "Казковий", №65 "Лукомор'є", №70 "Оленка", №2 «Ятранчик», №31 «Берізка», №61 "Гніздечко", НВО ЛШДНЗ «Вікторія –П».

Під час уроків доброти вихователі, разом із дітками, проводили театралізовані заняття, переодягалися в костюми тварин та приміряли на себе образ ветеринара, співали пісні та малювали своїх улюбленців, пробували власні сили у анімації з піску.

По завершенню занять кожен навчальний заклад отримав електронний сертифікат Учасника Всеукраїнського заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

Усі новини