У Кропивницькому буде створено новий Центр з надання адміністративних та соціальних послуг

Вівторок, 25 липня 2017 19:25

Про це сьогодні, 25 липня, на прес-конференції у міській раді Кропивницького повідомив начальник управління адміністративних послуг Антон Шевченко.

Новий центр займатиметься прийомом документів для виготовлення закордонних та українських паспортів, та взагалі матиме більший спектр послуг.

- На сьогоднішній день у Центрі надання адмінпослуг ми не здійснюємо прийом по закордонним і українським паспортам, - зазначив Антон Шевченко. - Це ми будемо робити у наступному році, коли буде створено новий центр з більш розширеним спектром послуг.

За словами керівника ЦНАПу, такий центр буде розташовано на першому поверсі Кібернетичного коледжу, у приміщенні якого цього року уже були розпочаті підготовчі та проектні роботи. У наступному році будівництво та реконструкцію будівлі планується завершити.

Антон Шевченко також нагадав, що минулого тижня рішенням сесії міської ради, ряд верств населення звільнили від сплати за адміністративну послугу щодо виготовлення паспорта.

Категорії осіб, яким надаються пільги на послуги відповідно до рішення міської ради:

- Громадяни, віднесені до категорій першої та другої постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи

- Інваліди Великої Вітчизняної війни та сім’ї воїнів (партизанів), які загинули чи пропали безвісти, і прирівняні до них у встановленому порядку осіб

- Інваліди І та ІІ груп

- Учасники бойових дій та особи, прирівняні до них (у тому числі учасники антитерористичної операції)

- Ветерани Великої Вітчизняної війни

- діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування

- батьки та діти багатодітних сімей

- особи у віці від 80 років

- бездомні особи та безпритульні діти (при наявності певного статусу)

Усі новини