У Кропивницькому активно виконується програма ремонту внутрішньодворових територій

Четвер, 17 серпня 2017 10:07

У Кропивницькому побільшало благоустроєних та відремонтованих дворових територій. Новенький асфальт за кошти міського бюджету укладено у дворі будинку по вулицi Героїв України, 34.

Перевірити якість робіт у мікрорайон завітав секретар мiської ради Андрiй Табалов, який опiкується цим округом.

- Досвід ремонту саме цієї дворової території підтвердив важливість постійної комунікації влади і мешканців, - відзначив Андрій Табалов. - Ми зробили добру справу, але люди очікували, що будівельники для зручностi частково змiнять конфiгурацiю дороги. Це свідчить про те, що з мешканцями мікрорайонів необхідно вести діалог ще до проектувальних робіт. Комунальнi служби мають навчилися слухати людей, а для цього в окрузі потрiбний ефективний мiсцевий депутат, який би доносив думку громади до вiдповiдних служб.

Андрій Табалов скористався нагодою і висловив слова подяки працівникам мережі магазинів «Файно маркет». Їх стараннями у дворі з’вилися зручні для відпочинку місцевих мешканців лавочка i стiл.

Секретар міської ради запевнив людей, що міська влада зробить все від неї залежна,щоб завершити асфальтування другої частини двору вже наступного року.

фото - http://rk.kr.ua

Усі новини