У кропивницькій ДЮСШ №2 триває капітальний ремонт спортивного залу: міська рада тримає на контролі хід будівельних робіт

Вівторок, 15 січня 2019 16:17

Сьогодні, 15 січня, заступник міського голови Наталія Дзюба проінспектувала хід ремонтних робіт у дитячо-юнацькій спортивній школі №2 міста Кропивницького, де триває капітальний ремонт спортивної зали.

За словами директора ДЮСШ №2 В’ячеслава Гурського, у залі вже зроблена чорнова стяжка підлоги, попереду її утеплення, ще одна вирівнююча бетонна стяжка та вкладання спеціалізованого лінолеуму.

- Стару підлогу ми зірвали, перед заливкою бетонної стяжки насипали півметровий шар піску зі щебнем для гідроізоляції, - розповів В’ячеслав Гурський. - Після утеплення підлоги та заливки вирівнюючої стяжки буде укладено спеціалізований лінолеум, призначений для ігрових видів спорту: таких, як футбол та гандбол.

За словами керівника спортивної школи, найважчу і найоб’ємнішу частину робіт вже виконано. Крім підлоги, в залі шпаклюватимуться та фарбуватимуться стіни, білитиметься стеля. Будівельники обіцяють завершити усі роботи до літа.

Усі новини