У кропивницьких перевізників є два варіанти відмовитися від підвищених тарифів: добровільно, або через суд

Четвер, 16 березня 2017 13:40

Сьогодні, 16 березня, відбулася робоча нарада начальника управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександра Вергуна із керівниками транспортних підприємств, які забезпечують пасажирські перевезення у Кропивницькому.

Олександр Вергун поінформував перевізників міста про останні рішення, прийняті міською радою у сфері транспортного обслуговування обласного центру.

- Міська рада скасувала рішення виконкому щодо підвищення тарифів на пасажирські перевезення у Кропивницькому, - попередив учасників наради Олександр Вергун. – Відповідно, після підписання рішення міським головою, управління офіційно звернеться до кожного перевізника з пропозицією про розірвання вже укладених додаткових угод і відміни граничного тарифу 4,50 гривні.

Кожен перевізник особисто прийматиме рішення щодо власних подальших дій: відмовлятися добровільно від користування новим тарифом, чи ні. З тими, хто не погодиться з рішенням міської ради доля договірних стосунків вирішуватиметься у судовій площині.

Дати відповідь керівники транспортних підприємств мають упродовж 20 днів з моменту отримання пропозиції від управління розвитку транспорту та зв’язку. А до вирішення по суті питання з розірванням додаткових угод, вартість проїзду у Кропивницькому складатиме 4,50 гривні.

Усі новини