У День Святого Валентина кропивничани мають можливість долучитися до благодійної акції

Понеділок, 12 лютого 2018 17:51

Святковий ярмарок, розважальна програма «LOVE is…» та благодійна акція «Тролейбус кохання» чекають на кропивничан у День Святого Валентина.

Як повідомила заступник начальника управління молоді та спорту міської ради Катерина Черкаська, 14 лютого на площі перед міською радою тематичний святковий ярмарок запрошує кропивничан завітати від 9.00 до 16.30 і купити своїм коханим подарунки та солодощі.

А вже о 14.00 тут стартує святково-розважальна програма «LOVE is…». Неодмінно скористайтеся можливістю, щоб зробити знімок на пам’ять у фотозоні для всіх закоханих.

Рівно о 16.00 на свій маршрут у Кропивницькому виходить "Тролейбус кохання". Святковий тролейбус рухатиметься від міської ради до Лісопаркової та у зворотньому напрямку. Такого тролейбусу у Кропивницькому ще не було, запевняють організатори - Міська рада міста Кропивницького, Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Кіровоградська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» та «ФРІ Кропивницький», у ньому буде створена найромантичніша атмосфера.

Акція має благодійну мету, адже зібрані кошти буде спрямовано на придбання кварцових ламп для Кіровоградського обласного СНІД-центру.

Усі охочі можуть попередньо зареєструватися. Контактиний телефон: 099 65 73 923 (Вікторія)

Усі новини