У День місцевого самоврядування гостями міської ради Кропивницького стали учні ЗОШ №1 та ЗОШ №2

П'ятниця, 8 грудня 2017 09:37

У День місцевого самоврядування в Україні гостями міської ради Кропивницького стали учні старших класів ЗОШ №1 та ЗОШ №2. Ініціатором залучення молоді до суспільно-політичних процесів, їх близьким знайомством із життям міської ради та спеціалістами, які тут працюють, стала молодіжна організація «Рідне місто».

Програма перебування школярів у міській раді була насиченою: радник міського голови Андрей Лейбенко ознайомив школярів з роботою «Гарячої лінії» міського голови та розповів з якими питаннями кропивничани звертаються до міської влади найчастіше. Учням було також цікаво дізнатися, що в одному місці, у міському Центрі надання адміністративних послуг, можна вирішити велику кількість різних нагальних для мешканців обласного центру питань. Побували гості і в сесійній залі: тут депутат міської ради Катерина Шамардіна, начальник управління апарату міської ради Людмила Масло та керівник управління з питань внутрішньої політики Сергій Запорожан розповіли про діяльність депутатів, їх повноваження, обов’язки. Окремо звернули увагу на реалізацію у місті програми «Громадський бюджет» та можливість особисто впливати на розподіл коштів міського бюджету для вирішення актуальних для усього міста прорблем.

Діти залишилися задоволеними екскурсією. У свою чергу вони привітали працівників міської ради з професійним святом і щиро подякували їм за приділену увагу і цікаву екскурсію.

Фото: МО "Рідне місто"

Усі новини