У боротьбі зі снігом на допомогу комунальникам у Кропивницькому прийшли депутати міської ради

Четвер, 12 січня 2017 00:00

Комунальники Кропивницького не залишаються один на один зі сніговою стихією. На допомогу їм приходить соціально відповідальний бізнес, депутатський корпус, колективи підприємств, установ та організацій, мешканці багатоповерхівок і приватного сектору.

Як повідомила під час апаратної наради заступник начальника головного управління житлово – комунального господарства Юлія Яндович, одними з перших надали допомогу у звільненні міста від снігового полону та у забезпеченні сталої життєдіяльності громади депутати міської ради Сергій Калапа, Олександр Цертій та Ігор Голофаєв. За їхнього сприяння снігоочисна техніка працювали на територіях ЖЕО №2, ЖЕО №1 та на вулицях і у дворах мікрорайону Нова Балашівка у Кропивницькому.

Юлія Яндович висловила слова щирої вдячності усім небайдужим мешканцям обласного центру, які взяли активну участь у боротьбі зі сніговими заметами та ще раз нагадала власникам магазинів, кафе, ринків, банків, аптек, АЗС та інших комерційних

об‛єктів про адміністративну відповідальність за неналежне утримання прилеглої території і закликала їх до активності та своєчасного прибирання снігового покрову для комфортного пересування мешканців.

Усі новини