Цього року у Кропивницькому повинен початись процес тепломодернізації

Середа, 2 січня 2019 14:06

Про це сьогодні, 02 січня, заявив міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Під час апаратної наради він дав завдання підлеглим швидше переходити від теорії до практичного виконання, адже місту вкрай необхідна нова система теплозабезпечення.

- Ми повинні вже переходити від слів до реальних справ, – зауважив міський голова. – Тепломодернізація має початись. Для цього є можливість залучати українські та міжнародні інвестиції, і ми маємо цим повноцінно скористатися. 2019 рік повинен стати переломним у вирішенні цього питання.

Також очільник міста наголосив на необхідності пришвидшити процес передачі майнового комплексу ТОВ “ЦНТІ УНГА” у власність міста. Андрій Райкович закликав відповідальних за цей процес не зволікати і врегулювати дане питання швидко та якісно вже до кінця опалювального сезону.

Ще одне надважливе для комунального блоку питання – це заміна каналізаційно-водопровідної мережі під аркою по вулиці Левитського. За словами міського голови, в програмі обласного водоканалу заміни цієї частини мережі немає, а востаннє ремонт тут проводився 15 років тому, до того ж неякісно, через що мережі почало проривати. Тому питання вирішуватимуть силами бюджету міста, щоб не заморозити будівництво арки.

Усі новини