ЦНАП «Прозорий офіс» у Кропивницькому на День міста прийняв перших відвідувачів

Субота, 19 вересня 2020 18:49

Сьогодні, 19 вересня, міська влада Кропивницького зробила черговий крок у напрямку підвищення стандартів якості надання мешканцям міста усього спектру адміністративних і соціальних послуг.  До Дня міста у  Кропивницькому відкрився і прийняв перших відвідувачів новітній Центр надання адміністративних послуг у форматі  «Прозорий офіс». Він обслуговуватиме не лише кропивничан, а й жителям усієї області.

Максимум комфорту і уваги до кожного відвідувача за мінімум часу. Такий сучасний девіз кропивницького ЦНАПу – гармонійного поєднання адміністративних, соціальних, дозвільних послуг з елегантним мистецьким простором і територією ділового спілкування.

Такий соціальний об’єкт був надзвичайно потрібен громаді міста, відзначив головний натхненник проєкту – міський голова  Кропивницького Андрій Райкович.

- У новому приміщенні надаватимуть якісно та оперативно майже 370 послуг. ЦНАП добре пристосований і для обслуговування пенсіонерів, і людей з інвалідністю, і батьків з немовлятами,  - акцентував увагу міський голова.

Новий, сучасний Прозорий офіс – результат висококваліфікованої  і невтомної праці команди професіоналів, кращі з якої сьогодні отримали заслужені нагороди від Андрія Райковича.

Протестувати ж сучасні можливості нового ЦНАПу першим взявся майстер спорту України міжнародного класу з плавання, чемпіон Європи, призер Паралімпійських ігор та чемпіонату світу – Андрій Деревінський. А молодий татусь із Кропивницького   першим отримав комплексний пакет послуг:  зареєстрував новонароджену донечку, оформив соціальну допомогу по її народженню та зареєстрував місце її проживання. Всі ці послуги відтепер можна отримати швидко і  в одному місці  без зайвих нервів та втраченого часу.

Загалом на першому поверсі ЦНАПу облаштовано 84 pобочих місця, це означає, що тут одночасно обслуговуватимуться 84 відвідувачів. Ще 100 pобочих місць знаходяться на 2, 3 і 4 повеpхах. Важливо, що на першому поверсі є кімната для мам з дітками та ігрова кімната для малюків. А на другому поверсі – культурницький центр. Тут створили  виставкову зону, де свої роботи вже представили міські митці.

На повну потужність ЦНАП запрацює вже з понеділка, 21 вересня.

Усі новини