Свято Миколая Чудотворця у Кропивницькому проходить під знаком турботи про дитину

П'ятниця, 18 грудня 2020 19:27

Сьогодні, 18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, кропивницькі дітлахи почали отримувати вітання із зимовими святами. Представники депутатської фракції політичної партії міського голови «Пропозиція» вирішили першочергово привітати дітей, що виховуються в дитячих будинках сімейного типу Кожанових, Іванових, Діордіц, Холодовських та дітлахів, чиї родини опинилися в складних життєвих обставинах.

 - Ми закупили понад сотню солодких подарунків і почали вручати їх дітям напередодні свята, - поділився голова фракції Дмитро Бірець. – Це надзвичайно приємна місія. Адже діти в такі дні завжди чекають дива і сюрпризів. Отож ми вирішили їх порадувати і створити їм казковий новорічний настрій.

Представники «Пропозиції» також влаштували свято для новенців - вирішили питання із встановленням у селищі головного атрибуту Новорічних і Різдвяних свят - зеленої ялинки. Вже завтра, на День Святого Миколая, вона засяє святковими вогнями.

Але це не всі подарунки новенцям – своїх колег по міській раді підтримали депутати фракції політичної партії «Наш край». Вони підготували для малечі селища набори солодощів, аби порадувати дітей в зимові свята.

Усі новини