“Світле місто” і розчищені дороги — результат спільної роботи усіх комунальних підприємств міста

Середа, 18 січня 2017 11:47

Заступник міського голови Олександр Мосін прозвітував під час прес – конференції у міській раді про виконану за минулий рік роботу з благоустрою території Кропивницького комунальними підприємствами міста.

Одинм із найважливіших проектів минулого року на території обласного центру став проект “Світле місто”, реалізований КП “Міськсвітло”. В рамках цієї загальноміської програми у 2016 році було збудовано 46 нових об’єктів зовнішнього освітлення, а це 1320 світоточок на загальну суму 9 млн. 480 тис. грн., що на 20 % більше ніж у 2015 році.

- Хочу нагадати, що КП «Міськсвітло» подарувало кропивничанам яскраву новорічну модерново-освітлену головну ялинку, - наголосив Оленксандр Мосін. - Вже другий рік поспіль вона дарує радість як маленьким, так і дорослим мешканцям нашого міста.

Заступник очільника міста також відзначив роботу КП “Універсал 2005”, яке утримує вулично-дорожню мережу Кропивницького. І хоч половина наявної техніки давно відпрацювала свої можливості, працівники підприємства не допустили утворення транспортного колапсу на дорогах Кропивницького. Під час негоди минулої зими, а таких снігопадів місто не знало десятки років, з його території було вивезено більше 4 тис. куб. м. снігу, а це 520 машин.

Олександр Мосін під час звіту наголосив на тому, що за 2016 рік було ліквідовано 65 сміттєзвалищ. На базі КАТП 1128 вперше за 63 роки існування Завадівського звалища почала працювати вагова, а головне, сортувальна лінія, через яку у весняно-літній період в середньому проходить до 150 тонн на день.

Заступник міського голови звернув увагу, що вперше за десять років до 9 травня було відремонтовано центральні об’єкти Меморіального комплексу “Фортечні Вали” і там же було встановлено меморіальний знак «Жертвам Голодоморів». Також, у минулому році було завершено будівництво Алеї почесних поховань на Рівнянському цвинтарі.

Усі новини