Стану протипожежної безпеки у Кропивницькому приділятиметься особлива увага

Понеділок, 9 грудня 2019 15:47

У Кропивницькому посилять заходи протипожежної безпеки. Відповідне доручення керівникам виконавчих органів надав міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 09 грудня.

Прискіплива увага до проблеми і  серйозні застереження від очільника міста мали місце  через трагічні події, що сталися в Одеському коледжі економіки.

- На жаль, дуже часто трапляється лихо через чиюсь халатність, недбалість непідготовленість чи ухиляння від виконання прямих посадових обов’язків, - наголосив Андрій Райкович.

Управління освіти, охорони здоров'я, культури та туризму, молоді і спорту, управління НС та ЦЗ  отримали завдання ще раз прискіпливо перевірити всі приміщення, особливо там, де перебувають діти. Під особливою увагою - школи, дитсадки, лікарні, музичні школи, музеї, бібліотеки, спортивні заклади.

- Я розумію, що придбати нові системи протипожежної безпеки - це мільйони гривень, - відзначив міський голова. - Але щоденний контроль за тим, що є на поточний момент, має бути обов'язковим. Тим більше в зимовий період.   

Усі новини