“Станція юних техніків” запрошує на “Канікули з Миколаєм”

Четвер, 3 січня 2019 14:15

Сьогодні, 03 січня, на базі “Станції юних техніків” стартував мистецько-розважальний захід “Канікули з Миколаєм”. Цього ж дня відбулось урочисте відкриття резиденції Святого Миколая, у якому взяла участь заступник міського голови Наталія Дзюба. На відкриття організатори свята запросили вихованців Центру соціaльної реaбілітaції (денного догляду) дітей з інвaлідністю та учнів ЗОШ №29.

- Сьогодні ви завітали на свято, яке для вас підготували викладачі разом з вихованцями “Станції юних техніків”, цього дня на вас очікує справжня казка, - звернулась до дітлахів Наталія Дзюба. - Хочу побажати вам, щоб ця казка для вас не закінчувалась, щоб вже цього року і в наших домівках, і в нашій країні запанував мир, бажаю тепла у кожній родині, у кожній душі. З Новим роком!

За словами директора закладу Вероніки Сурмач, “Канікули з Миколаєм” було організовано для цікавого, змістовного та корисного дозвілля дітей та юнацтва міста під час новорічних канікул. Триватимуть мистецькі вакації в СЮТі з 03 по 11 січня 2019 року. У цей час на відвідувачів очікують: чарівна майстерня з виготовлення новорічних та різдвяних подарунків, патріотичний «Казкодром», розважальний кінозал для малечі та функціонування святкової фотозони. Також протягом усіх новорічних канікул у позашкільному закладі працюватиме резиденція Святого Миколая.

Усі новини