Стан благоустрою Кропивницького можна оцінити за станом території його мікрорайонів

Понеділок, 3 липня 2017 13:54

Міський голова Андрій Райкович здійснив інспекційну поїздку Кропивницьким і цього разу очільник міста перевірив віддалені внутрішньобудинкові  території. Про результати інспекції він повідомив під час апаратної наради сьогодні, 3 липня.

- Вздовж магістральних доріг  комунальні служби скошують траву, - відзначив очільник міста. -  А от коли заїхав я у двори, то двірників ЖЕО я не побачив жодного! І жодного працівника з косою!  На великому огородженому контейнерному майданчику для сміття баки чисті, відходи вивезені. Але навколо брудно, не прибрано — що там тільки не лежить! Плюс об лаштована їдальня для голубів. Хтось хоче там їх годувати, зробіть годівничку, щоб зерно не валялося на землі. На іншому майданчику — теж сміттєві баки в порядку, зате поруч гора гілля.

Така ситуація, підкреслив Андрій Райкович, на всіх прибудинкових територіях від початку вулиці Євгена Тельнова — №№ 6, 8, 10, 12, 14. Скрізь можна спостерігати непорядок, бур’ян,  провалені люки, розбиті кришки.

Андрій Райкович попередив, що це зона уваги і відповідальності майстрів ЖЕО і двірників.

- Попереджаю всіх керівників ЖЕО, я не по центру мікрорайонів їздитиму, а в глибинки, - акцентував увагу міський голова. -  Крім того,  звертаюся до водоканалу - зверніть особливу увагу на люки на дорогах. І на тих, що стали під ремонт і на всіх інших. Дуже багато просілих. Пройде каток, закатає в асфальт, а потім будете шукати. Саме таку ситуацію ми одразу побачили на вулиці Смоленчука. Проїдьте по Гоголя, подивіться Архангельську, інші центральні вулиці.

 

Усі новини