Спецінспекція Кропивницького перевірить стан орендованих земельних ділянок в обласному центрі

Понеділок, 26 лютого 2018 14:20

Комунальні служби Кропивницького працюють у напруженому режимі, але порядок і належний благоустрій у місті підтримуються – комунальники навчилися вправлятися із викликами природи. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 26 лютого.

 - У той же час низка проблем залишається невирішеною, - відзначив очільник міста. - Мороз підсушив землю, а сміття, зокрема найбільше, на орендованих земельних ділянках, на вулицях, що прямують до околиць, на кінцевих розворотах маршруток, рясно, як зірок на небі. Я вже кілька разів звертав увагу на п’ятачок вздовж Набережної?! Хто там господарює?!

За дорученням міського голови  спецінспекція оперативно перевірить всі орендні об’єкти в обласному центрі і, без різниці – хто власник, складе протоколи про адміністративні порушення  та поставить вимогу негайно прибрати території.

Міський голова також звернувся до журналістів Кропивницького з проханням робити таких нерадивих господарів відомими для громади, можливо тоді вони схаменуться, чи совість у них прокинеться.

Усі новини